lateral2(2) logos
(NOVES DADES): Curs Gestor de sistemes de gestió
i prevenció de l'assetjament escolar
GENER (16092)

Dates:
30 i 31 de gener de 2017

Horari:
De 9:15h a 18:15h

stamptras

Sessions
2 sessions de 9h

Modalitat: Presencial

Preu: 240€

Lloc de realització:
carrer Vilamarí 54 baixos
08015 Barcelona

Descripció general del curs: L'assetjament escolar és la intimidació i el maltractament entre escolars de forma repetida i mantinguda en el temps, gairebé sempre lluny de la mirada de persones adultes, amb la intenció d'humiliar i sotmetre abusivament a una persona indefensa per part d'una persona assetjadora o d’un grup mitjançant agressions físiques, verbals i socials amb la conseqüència de temor psicològic i rebuig grupal.

Els programes antibullying tenen com a finalitat aconseguir la consciència en els alumnes de compartir el benestar comú, que tots puguin anar a l'escola sentint que poden estar segurs dins d'ella.

Els directors d'institucions educatives han de dissenyar conjuntament amb els seus docents, quins són els programes antibullying més adequats en cada centre educatiu d'acord a les seves necessitats. Si es vol un bon ambient escolar, tots i cadascuna de les parts implicades, ha de fer-se responsable d’aconseguir-ho.

Objectius:

  • Aquest curs té com a objectiu capacitar professionals que implementin amb èxit als seus centres escolars un programa de prevenció de l’assetjament escolar.
  • Disseny i implementació d’un Pla d’acció per a cada centre de formació per a la reducció i prevenció de l’assetjament escolar.
  • Sostenibilitat del Programa en el temps. El canvi cultural provocat en les escoles ha d’anar més enllà del període d’implementació del "Model de prevenció". Les rutines i procediments han de ser incorporats en la vida diària de cada escola.

Dirigit a:

  • Professionals de l’educació
  • Professionals de la Gestió pública o privada de sistemes d’educació.
  • Professionals o persones implicades (pares, professorat, companyies d’assegurances, administracions públiques, etc.), interessats en la prevenció de l’assetjament escolar.
  • Podran participar professionals de qualsevol àrea del coneixement que tinguin una gran probabilitat de completar el programa de formació i implementar amb èxit el "Model de prevenció" a l'escola.
  • Persones amb potencial per a contribuir a l’enriquiment i millora del "Model de prevenció de l’assetjament escolar".

Acreditació: Certificat del curs


enrere

 

 

el blocyoutube