lateral2(2) logos

PREGUNTES FREQÜENTS

ALTRES

 

faq3He perdut algun dels documents del curs. Com el puc sol·licitar?

En cas que hagis perdut algun dels documents del curs (llibre de presentació del curs amb els documents de pràctiques, llibre d’apunts del curs de monitors o directors, etc.), et pots posar en contacte amb l’escola, per correu electrònic o telefònicament, i tornar a demanar-lo. En aquest moment se t’informarà del cost de cadascun dels documents i de quan els pots passar a buscar per l’escola.

 

faq3He acabat la part lectiva d'un o diversos mòduls. Puc sol·licitar algun tipus de document que ho acrediti?

Si. Pots sol·licitar a l’escola un certificat de la part lectiva del curs on s’acrediti que has assistit i aprovat el percentatge corresponent d’aquesta etapa. Per sol·licitar-ho cal que escriguis un correu electrònic a l’escola amb el teu nom i cognoms i et contestarem informant-te de quin dia pots passar a recollir-lo. Aquest certificat té un cost de 3 euros.

 

faq3Com puc fer arribar a l'escola la meva memòria de pràctiques?

La memòria de pràctiques sempre s’ha de lliurar juntament amb el certificat d’avaluació de pràctiques. La pots fer arribar a l’escola presencialment, en horari d’oficina, o bé per correu postal certificat. Recorda que no es pot lliurar per correu electrònic.

 

faq3Com i quan puc recollir el meu carnet de monitor/a o directora?

Per recollir la teva titulació cal que vinguis presencialment a l’escola i que signis el registre de recollida de titulacions. La titulació mai no podrà ser enviada per correu postal.
En cas que no puguis recollir personalment el carnet i el diploma a l’escola, pots fer una autorització a un tercer, juntament amb una fotocòpia del teu DNI que l’autoritzi per a la recollida de la teva titulació.

 

faq3He perdut el meu carnet de monitor/a o director/a. Com puc sol·licitar un duplicat?

Per demanar duplicat del carnet o diploma caldrà que enviïs un correu electrònic a l’escola (escola.trac@diomira.net) indicant el teu nom i cognoms i el teu número de DNI. Recorda que els duplicats se sol·liciten a la Direcció General de Joventut en les mateixes dates que les convocatòries de titulació (1 de març, 1 de juny i 1 d’octubre) i que, per tan, no rebrem el teu duplicat a l’escola fins que es resolgui la convocatòria corresponent.

 

 

enrere copy