lateral2(2) logos

PREGUNTES FREQÜENTS

ETAPA LECTIVA

 

faq1Quin és el percentatge d’hores que puc faltar en un curs de Monitors/es?

El curs de Monitors/es de lleure permet, de manera justificada, faltar a un percentatge concret de cadascun dels mòduls:

    Mòdul 1: Activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil à 9 hores

    Mòdul 2: Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil à 5 hores

    Mòdul 3: Tècniques i recursos d’animació en activitats de lleure à 9 hores

Havent superat el percentatge d’hores de cada mòdul es considerarà no apte i caldrà que l’alumne recuperi tot el mòdul en un altre curs, tot i que es tracti de faltes justificades (aportant justificant al tutor/a).

 

faq1No puc assistir a la sessió de natura. Com he de recuperar aquesta sessió?

La sessió de Sortida de natura és d’assistència obligatòria. En cas que l’alumne no pugui assistir per motius justificables (aportant justificant al tutor/a de curs), caldrà que recuperi la sortida en un altre curs.
Caldrà que es posi en contacte amb l’escola, per correu electrònic o telefònicament, per tal que se li comuniqui les possibles dates de recuperació.

 

faq1He superat el límit de faltes d’assistència a un o més d’un mòdul... Què he de fer?

Amb la nova normativa, els alumnes poden faltar un percentatge de cada mòdul, que és el següent:

 

Hores

Preu
recuperació

Presencials

A recuperar

Mòdul 1

40

9 hores

80€

Mòdul 2

20

6 hores

40€

Mòdul 3

40

9 hores

80€

Suport pedagògic

Assessorament sobre la memòria, tutories individualitzades, etc.

35€

En cas que superin aquest marge d’assistència, no hauran de recuperar la matèria en concret, sinó el mòdul sencer. El preu que s’aplica és el que correspon a la recuperació de cada mòdul.

 

faq1No puc accedir al Campus Virtual de l’Escola Traç. Com ho puc solucionar?

Cal que enviïs un correu electrònic a l’Escola Traç (escola.trac@diomira.net) informant del problema d’accés. Caldrà que al cos del missatge hi facis constar el teu número de DNI i la lletra i el teu correu electrònic per tal de comprovar el problema d’accés. Rebràs un correu electrònic confirmant que la incidència ja està solucionada.

 

faq1Quan he de lliurar les Unitats Didàctiques a distància?

Les Unitats Didàctiques a Distància cal que les pengis al Campus Virtual de l’escola Traç en el termini que s’estableix per a cada curs. Aquesta data límit apareix al calendari del curs i al Campus Virtual del curs.

 

faq1Què passa si no lliuro les Unitats Didàctiques a distància en el termini establert?

En cas que no lliuris les Unitats Didàctiques a distància no pots iniciar el període de pràctiques donat que no hauràs superat el percentatge establert de la part lectiva del curs. Caldrà que et comuniquis amb l’escola per tal que puguis lliurar-les. És imprescindible per tal que puguis continuar amb les etapes posteriors del curs de monitors/es i directors/es.

 

enrere copy