lateral2(2) logos

PREGUNTES FREQÜENTS

ETAPA DE PRÀCTIQUES

 

faq3Quantes hores de pràctiques he de fer pel carnet de monitor/a de lleure?

Les hores de pràctiques de monitor/a de lleure són un total de 160 hores.

 

faq3Quantes hores  de pràctiques he de fer pel carnet de director de lleure?

Les hores de pràctiques de director/a de lleure són un total de 120 hores.

 

faq3On puc buscar centres o empreses per a realitzar les meves pràctiques?

Per fer les pràctiques existeixen diversitat d’opcions. Pots buscar per fer-les  en esplais, agrupaments escoltes, menjadors escolars, casals d’estiu, colònies, campaments...
Si has preguntat en diversos centres i no has obtingut cap resposta, sempre pots enviar un correu electrònic a l’escola (escola.trac@diomira.net) i nosaltres et podem assessorar al respecte.

 

faq3Quins documents necessito lliurar per començar a fer les pràctiques?

Primer de tot ens has de fer arribar la notificació de pràctiques. La pots enviar per correu electrònic a l’escola (escola.trac@diomira.net)  amb un mínim  15 dies abans de l’inici de pràctiques.
Quan es revisi la notificació i sigui considerada correcta (compleix amb tots els requisits) rebràs un correu de confirmació.
A partir d’aquest correu has d’entregar el conveni de pràctiques. D’aquest document s’han d’entregar 3 originals (no serveixen les fotocopies ni els escaneigs).

 

faq3Puc entregar el conveni per correu electrònic?

NO. El conveni s’ha d’entregar directament a l’escola perquè així segellarem i firmarem els tres originals, per tal que l’alumne de pràctiques es pugui endur dues còpies (una per a l’entitat de pràctiques i l’altre per a l’alumne).

 

enrere copy